/ Kosten oprichten BV

Kosten oprichten BV

De kosten voor een oprichtingsakte van een BV, bij gebruikelijke werkzaamheden, bedragen:

  • de kosten van inschrijving van de Kamer van Koophandel € 25,00 exclusief 21% BTW

  • de kosten van het uittreksel van de Kamer van Koophandel € 15,00 exclusief 21% BTW

  • de kosten voor een aandeelhoudersregister bedraagt € 50,00 exclusief 21% BTW

  • Voor elk extra aan te vragen uittreksel bij de Kamer van Koophandel wordt €15,00 exclusief 21% BTW in rekening gebracht.

  • de kosten voor de akte van oprichting € 350,00 exclusief 21% BTW

In deze prijs zit inbegrepen het intakegesprek, het contact met de accountant en het tekenen van de oprichtingsakte.

Voor elke natuurlijke persoon of elke rechtspersoon, betrokken bij deze zaak, rekenen wij € 10,00 exclusief 21% BTW aan onderzoekskosten inzake de persoonsgegevens.

Het verzorgen van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel van de nieuwe vennootschap is eveneens bij de prijs inbegrepen. (Daarnaast rekent de Kamer van Koophandel eenmalig nog kosten voor de inschrijving van uw B.V.)
Tevens is bij de prijs inbegrepen de kosten voor het verzorgen van het aandeelhoudersregister.

Ook zal de Kamer van Koophandel nog administratiekosten aan u berekenen voor de inschrijving. Deze kosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Het verzorgen van een akte van inbreng (bij gebruikelijke werkzaamheden en zonder onroerend goed) kost € 400,00 exclusief 21% BTW.

Deze akte van inbreng is noodzakelijk indien de vennootschap niet in contanten wordt opgericht, maar de aandelen worden volgestort door goederen in de vennootschap in te brengen. Een accountantsverklaring is voor deze inbrengakte niet vereist. De oprichter moet van de goederen die worden ingebracht een beschrijving opmaken met de waarderingsmethode. De peildatum van de waardering mag maximaal 6 maanden voor de oprichting liggen.

Indien er buitenlandse vennootschappen betrokken zijn bij uw zaak dan zal er een ander tarief gelden. Wij raden u aan hiervoor contact op te nemen met ons kantoor. 

Contact?

Indien u wilt weten of het kantoor iets voor u kan betekenen met betrekking tot uw plannen tot oprichting van een of meerdere vennootschappen, dan kunt u vrijblijvend met ons kantoor contact opnemen. Dit eerste vrijblijvende gesprek brengt verder geen kosten voor u mee, indien u mocht besluiten geen gebruik te maken van onze diensten.

Direct advies aanvragen


Verzenden
Heeft u gevonden wat u zocht?
Delen
Uw waardering

© 2016

Privacy           Algemene voorwaarden           Sitemap