Corona maatregelen Notariskantoor Tineke Groot Notaris B.V.

Notariskantoor Tineke Groot Notaris B.V.  blijft geopend zolang dit nog op een normale manier mogelijk is. Wel nemen wij de verscherpte maatregelen van de overheid vanwege het coronavirus zeer serieus en daarom hebben wij besloten een aantal maatregelen door te voeren in onze manier van werken:

Wat kunt u van ons verwachten:

  • wij zorgen voor bezetting, beschikbaarheid en bereikbaarheid tijdens kantooruren van 8:30 tot 17:00 uur, maar het is mogelijk dat onze medewerkers minder frequent op kantoor aanwezig zijn;
  • de doorlooptijden van dossiers zullen mogelijk langer worden, maar we doen onze uiterste best om in ieder geval dossiers met een harde deadline op tijd af te wikkelen.

Wat verwachten wij van u:

  • wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij ons kantoor langs te komen maar telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Voor veel rechtshandelingen is de mogelijkheid dat u ons daarvoor een volmacht verleend. Neem contact met ons op indien u hier vragen over heeft.

We zullen hiermee de uitbreiding van het coronavirus niet stoppen, maar we proberen wel ons steentje bij te dragen. Tegelijkertijd proberen wij hiermee onze dienstverlening op peil te houden. Deze maatregelen zullen wij op advies van de Rijksoverheid tot nader order hanteren.

Team Notariskantoor Tineke Groot Notaris B.V.

 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

https://www.rivm.nl/

https://www.knb.nl/actueel/coronavirus

 

 

Info

Raadhuisstraat 9
5066 AP Moergestel
Telefoon: 013-5286847
Fax: 013-5216511
E-mail: info@tinekegrootnotaris.nl
Postbus 90, 5066 ZH Moergestel

Tineke Groot Notaris

Voor snelheid, efficiëntie en een gunstige prijs.

 

Vraag advies aan