/ Inleiding levering en hypotheek en verdeling

Inleiding

Voor veel mensen is de aankoop van een huis een van de belangrijkste gebeurtenissen in hun leven. Het is dan ook eigenlijk vreemd dat velen zich bij het kopen van een huis meer bezig houden met bijvoorbeeld tuinaanleg, inrichting, verbouwing, dan met het gehele juridische traject dat leidt tot de eigendomsoverdracht.

Door onze jarenlange praktijkervaring in het onroerend goed, zijn wij in staat om u snel en effici├źnt en tegen een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding van dienst te zijn.

Indien u het prettig vindt om u vast in te lezen in waar u allemaal rekening mee moet houden bij de aan- en de verkoop van een huis en de financiering, vindt u hieronder nadere informatie.

Omdat bij de koop van een appartement een aantal extra zaken een rol spelen, die niet bij een eengezinswoning aan de orde zijn, wordt in het hoofdstuk appartement kopen daar nog speciaal aandacht besteed.

Natuurlijk is het ook mogelijk om ons telefonisch of per e-mail te benaderen, waarna wij zo spoedig mogelijk met u contact op zullen nemen om de aan- of verkoop van uw huis in goede banen te leiden. Heeft u haast of wilt u een offerte? Klik dan op contact, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct advies aanvragen


Verzenden
Heeft u gevonden wat u zocht?
Delen
Uw waardering

© 2016

Privacy           Algemene voorwaarden           Sitemap