Huis kopen

Huis kopen (levering)

Bij de levering van een huis in Nederland is een notariële akte verplicht. Die akte wordt vervolgens door de notaris ingeschreven bij het kadaster. 
De notaris ziet er op toe dat het huis wordt geleverd vrij van hypotheken en beslagen. De notaris leidt tevens de bijbehorende geldstromen die bij het kopen van een huis een rol spelen in goede banen. 
Voor veel mensen is de aankoop van een huis een van de belangrijkste gebeurtenissen in hun leven. Het is dan ook eigenlijk vreemd dat velen zich bij het kopen van een huis meer bezig houden met bijvoorbeeld tuinaanleg, inrichting, verbouwing, dan met het gehele juridische traject dat leidt tot de eigendomsoverdracht. 
Door onze jarenlange praktijkervaring in het onroerend goed, zijn wij in staat om u snel en efficiënt en tegen een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding van dienst te zijn. 
Indien u het prettig vindt om u vast in te lezen in waar u allemaal rekening mee moet houden bij de aan- en de verkoop van een huis en de financiering, vindt u hieronder nadere informatie. 
Omdat bij de koop van een appartement een aantal extra zaken een rol spelen, die niet bij een eengezinswoning aan de orde zijn, wordt in het hoofdstuk appartement kopen daar nog speciaal aandacht besteed. 
Natuurlijk is het ook mogelijk om ons telefonisch of per e-mail te benaderen, waarna wij zo spoedig mogelijk met u contact op zullen nemen om de aan- of verkoop van uw huis in goede banen te leiden. Heeft u haast of wilt u een offerte? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. 
 

 

 

Info

Raadhuisstraat 9
5066 AP Moergestel
Telefoon: 013-5286847
Fax: 013-5216511
E-mail: info@tinekegrootnotaris.nl
Postbus 90, 5066 ZH Moergestel

Tineke Groot Notaris

Voor snelheid, efficiëntie en een gunstige prijs.

 

Vraag advies aan